အစိမ္းစားနိုင္ရင္ ပိုမိုေကာင္း မြန္ပါတယ္။ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ ဟင္းခ်က္ရာမွာ အသံုးဝင္လွတဲ့ အသီးအနွံ႔ျဖစ္ပါတယ္။ အသုပ္ထဲမွာလည္း ထည့္ျပီးစားနိုင္တဲ့ အျပင္ ဟင္းခ်ိဳမ်ားနွင့္ အျခားေသာ ေနရာေတြမွာပါ
သံုးလို႔ရတဲ့ စားသံုး အသီးအနွံ တစ္မ်ိဳးျဖစ္လို႔ မွ်ေဝလိုက္ရပါတယ္။
ေဂၚဖီထုပ္ဟာ အမ်ိဳးသမီးမ်ား အတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။ ေဂၚဖီထုပ္ဟာဆီးအိမ္ ၊ ရင္သားကင္ဆာနွင့္ တစ္ျခားေသာ ေရာဂါမ်ား အတြက္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
ဒါ့အျပင္ အစာအိမ္ေရာဂါ မ်ားအတြက္ ေကာင္းမြန္တာေၾကာင့္ အစာမမွန္လို႔ အစာအိမ္ျဖစ္မွာကိုစိုးရိမ္သူမ်ား စားသင့္ပါတယ္။ ကိုလက္စေရာ ဓာတ္မ်ားကို
ေလ်ာ့က်ေပးနိုင္စြမ္းလည္း အျပည့္အဝ ရိွပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ စားသံုးသင့္တဲ့ အသီးအနွံ႔ တစ္မ်ိဳး ျဖစ္ပါတယ္။
ေက်ာ္လင္းနုိင္
က်န္းမာေရးနွင့္ အလွအပ သတင္းမ်ား
No comments:
Post a Comment